2257 – Bescherm minderjarigen

Het gebruik van de website en aangeboden diensten is alleen toegankelijk voor personen die de minimumleeftijd van 18 jaar hebben bereikt. Als u de leeftijd van 18 jaar nog niet hebt bereikt, maakt u bezwaar tegen de inhoud van deze website en / of bevindt de gebruiker van de aangeboden website of services zich in een geografisch gebied waar toegang tot de website of het gebruik van aangeboden services verboden is. Annuleer uw bezoek naar deze website onmiddellijk.
Algemene voorwaarden zijn van toepassing op het bezoek en gebruik van deze website en andere door ons aangeboden diensten.
Bestudeer deze algemene voorwaarden zorgvuldig voordat u de website bezoekt en / of onze services gebruikt. Als er een of meer punten in onze algemene voorwaarden zijn waarmee u het niet eens kunt worden, of als u problemen ondervindt bij het lezen van deze algemene voorwaarden, annuleer dan onmiddellijk uw bezoek aan deze website.
Dit of toekomstige bezoek aan deze website en / of het gebruik van onze diensten impliceert dat u deze algemene voorwaarden volledig en zonder voorbehoud accepteert.
Deze algemene voorwaarden zijn ook beschikbaar in de Engelse taal. Waar de vertaalde algemene voorwaarden afwijken van de Nederlandse, prevaleren de Nederlandse algemene voorwaarden.
Ouders – Bescherm uw kinderen tegen expliciete afbeeldingen met deze services: https://www.cyberpatrol.com/ | https://www.netnanny.com/ | https://www.contentwatch.com/